Banner


Palvelumme:

Sisäremontit

Pienistä paikkaustöistä koko huushollin kattaviin muutostöihin. Pintaremonttia tai pintaa syvemmältä. Tasoitukset, maalaukset, paneloinnit, oviasennukset ja lattiatyöt. Teemme kaiken siististi, ilman ylimääräisiä sotkuja ja häiriötä. Turvallinen työmaa on aina siisti ja hyvin järjestelty. Ja mikään ei jouduta aikataulua kuten hyvin tehdyt suojaukset ja osastoinnit.

Maalaukset

Ulko- ja sisämaalaukset ja pinnoitukset. Terassien ja ulkorakenteiden suojaus. Meiltä löytyy tekniikka ja taitajat vaikka pihalaatoituksen läpinäkyvään vedeneristykseen.

Laatoitukset

Kuivat sisätilat, rappuset, keittiökaapiston välitilat. Tarvittaessa märkiin tiloihin vedeneristyssertifikaatin omaava alihankkijamme tekee vedeneristyksen.

Kalusteasennukset

Kaikki kodin kaapistot, keittiöstä kylpyhuoneeseen. Ammattilaisen suunnittelemana pienistäkin tiloista saa ison säilytyksen. Kokenut asentajamme tuntee kaikkien valmistajien kaapit ja komponentit, joten valinnanvaraa tavarantoimittajasta riittää.

Pihaterassit, portaat ja kulkusillat

Uudella terassilla grillikauden avajaiset ensikesänä? Puusta tai komposiitista, turvalliset ja kestävät terassit, kaiteet, rappuset ja kulkusillat. Vai onko vanha terassi vain hieman rapistunut? Ota yhteyttä, katsotaan mitä sille voi tehdä.

Pihanmuokkaukset ja kivetykset

Helpottaa kokonaisuutta kovasti, kun terassit ja sen ympärystyöt saa samasta paikasta. Kevyet kaivuuhommat ja maanmuokkaukset käy vikkelään käytettävissämme olevalla pienellä kaivinkoneella.

Kosteusvahinkokorjaukset

Vesivahingon jälkeen on tärkeää, että vaurioituneet rakenteet kuivataan, korjataan ja desinfioidaan perusteellisesti. Vahingon jälkeiset sisäilmaongelmat ja niiden mukana mahdolliset terveysongelmat eivät todellakaan ole leikin asia. Teemme yhteistyötä tällä saralla alan rautaisimpien ammattilaisten kanssa, mittaukset ja ohjeet tilaamme asiantuntijoilta.

Takaisin 

 

 Copyright 2015 © Remonttipalvelu Tuominen Ky.